Αποστολή προϊόντων

Αποστολές εκτελούνται κανονικά απο Δευτέρα έως Παρασκευή. Αποστολές δεν εκτελούνται Σάββατο και Κυριακή και ούτε λαμβάνονται υπόψιν στις μέρες παράδοσης. Οι χρεώσεις έχουν ως εξής :

  • Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 50,00 Ευρώ
  • Αποστολή πανελλαδικά με χρέωση 3,90 Ευρώ σε όλα τα προϊόντα για αγορές έως 50,00 €  (εκτός εάν αναφέρεται κάτι άλλο στην καρτέλα του προϊόντος).

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο αποστολής και το τμήμα αποστολών θα ρυθμίσει σε συννενόηση μαζί σας τα απαραίτητα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2441022223.

Αποστολές μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση τοποθετήστε τις παραγγελίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ούτως ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος και το χρόνο παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης δεν είναι δεσμευτικός για την επιχείρηση και αναφέρεται ώς αναφορά προηγούμενων παραδόσεων.Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις απο εξωτερικούς παράγοντες (καιρικά φαινόμενα, απεργίες, διαδηλώσεις κ.α.) και σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλει μόνο να ειδοποιήσει τον πελάτη για τυχόν καθυστέρηση.